High-quality substrates for professional horticulture

Om Pindstrup 

Pindstrup Mosebrug A/S er en af verdens førende producenter af substrater i den bedste kvalitet til professionelle gartnere. Kunder i mere end 100 lande har valgt Pindstrup som deres foretrukne leverandør af voksemedier. 

Vi har mere end 100 års erfaring i tørveindustrien og har leveret substrater til gartnerbranchen i mere end fem årtier - så hos Pindstrup ved vi, hvordan man høster og håndterer råmaterialerne, så vores kunder kan stole på at få et ensartet produkt, hver gang. Vores viden afspejles i den høje Pindstrup-kvalitet, og Pindstrups substrater er et stærkt udgangspunkt for sunde planter. Vores produkter udvikles og designes i tæt samarbejde med vores kunder. Læs mere om vores professionelle produkter.

Baseret på vores erfaring og samarbejde med professionelle gartnere verden over sælger vi også en lang række produkter til private. Læs mere om vores hobby-produkter.

Se hele vores produktkatalog her.

Læs mere om vores nye sphagnumfri serie her.


Læs mere om vores naturgenopretning her.


Emballage/forpakning

Muld i Pindstrup-serien findes i størrelserne 8 L, 20 L, 50 L, 300 L og 1000 L (big bags). Muld i Danmuld-serien findes i størrelserne 8 L, 17 L og 40 L.
NB: Ikke alle produkter findes i alle størrelser.

Levering

Frit leveret til brofaste øer, ellers leveres til nærmeste fragtmandscentral på fastlandet.

Der leveres på EUR-paller, som skal ombyttes ved levering. Transportøren fører palleregnskab med hver butik/lager, hvis der ikke byttes.

Der tages forbehold for eventuelle fejl og ændringer.

Jord er ikke bare jord
Om vores tre serier
Pindstrup-serien
 er en bred serie af produkter i høj kvalitet, som bygger på den viden, vi har fra samarbejdet med professionelle gartnere i hele verden. Serien sælges primært i havecentre og planteskoler. Kvalitets- og prismæssigt henvender den sig til den haveejer, der gerne vil give sine planter de bedste forhold.

Danmuld-serien rummer de mest almindelige produkter til haven, i god kvalitet til en god pris. Den sælges primært i dagligvareforretninger og supermarkeder.

Upyard-serien er en ny serie af havetilbehør, som består af en række produkter med god funktionalitet til dyrkning i haven.