Heading:

Levering og håndtering

Long text:

 

Planlægning af produktion og transport er en dynamisk og fleksibel proces, hvor vi hver dag lægger den følgende dags produktion endeligt fast. Samtidig arrangerer vores logistikafdeling transporten, så leveringen passer bedst muligt til dine behov.


Vi gør os stor umage for at levere et produkt af høj kvalitet, men det er også vigtigt, at substratet håndteres rigtigt efter modtagelsen.

 

Substrater kan pakkes i forskellige enheder: P-DK-prof_levering_2storsække, løsfyldte sække eller som løsvare i container. De forskellige enheder giver stor fleksibilitet, og det enkelte gartneri kan vælge den enhed, der passer bedst til gartneriets interne logistik.

 

Når substratet skal bruges, bør det løsnes så skånsomt som muligt. Den videre håndtering skal være nænsom for at sikre højst mulige kvalitet, når potterne er fyldt, og planterne gror.

 

Praktiske erfaringer viser, at den porevolumen, substratet har ved levering, bliver reduceret mellem 30% og 90% afhængig af processerne med løsning og oppotning. Disse processer er således af største betydning.

 

Pindstrup formidler derfor gerne sækketømmere af høj kvalitet, der løsner og klargør substratet optimalt til videre håndtering i pottefyldningsmaskiner eller halvautomatiseret/manuel pottefyldning.

Kontakt gerne vore salgskonsulenter for yderligere information.


 

Har du spørgsmål,

så kontakt os

Map data:
Image:
Pindstrup Mosebrug A/S
Name:
Pindstrup Mosebrug A/S
Region:
Phone:
P: +45 8974 7489
Mobile:
Fax:
F: +45 8974 7580
WWW:
www.pindstrup.com

For konsulenter i andre lande, klik her.